Peste 40.000 de clienți
Au obținut documente cu ajutorul nostru
Primești documentele rapid, direct pe email.
Acest fapt garantează autenticitatea și valabilitatea lor juridică
Acoperim toate taxele necesare, fără costuri ascunse.
Un expert verifică datele introduse.
Primești actualizări în timp real despre stadiul cererii tale.
Suntem aici să te ghidăm la fiecare pas.
Documentele pot fi utilizate în relația cu instituțiile statului, dar și în alte scopuri oficiale.
Introduci informațiile necesare în formularul nostru simplu și intuitiv, disponibil pe site. Totul durează doar câteva minute.
Specialiștii noștri verifică și validează datele introduse, asigurându-se că totul este corect și complet pentru a obține documentele.
După procesare, vei primi documentele direct în inbox-ul tău. Simplu, rapid și fără deplasări.
Documentele sunt 100% originale și pot fi utilizate în relația cu instituțiile statul.
Obține documentele fără să te deplasezi – totul online, din confortul casei tale.
Protejăm datele tale prin măsuri de securitate avansate, asigurând confidențialitatea.
Documentele pot fi verificate pentru autenticitate.
Extrasele din planul cadastral la scara 1:500 și 1:2000 sunt documente oficiale eliberate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI), care conțin reprezentarea grafică a unui imobil (teren sau construcție) pe hărțile cadastrale naționale. Acestea sunt utilizate pentru diverse scopuri administrative, urbanistice și juridice.
Ai nevoie de aceste planuri dacă dorești sa obții un Certificat de Urbanism, o Autorizație de construire, demolare, schimbare destinație, ș.a., în cazul branșamentelor la utilități, dar și dacă vrei sa verifici poziționarea proprietății tale în raport cu cele din vecinătate.
Documentele oficiale, recunoscute de toate autoritățile, care cuprind privind localizarea imobilul tău și cele din vecinătate
Documentul fiscal care confirmă plata serviciului, pe care îl poți utiliza pentru evidențele tale contabile.
Planul cadastral este reprezentarea grafică a limitelor imobilelor dintr-o unitate administrativ-teritorială, înscrise în cartea funciară. Acesta este întocmit în sistemul de coordonate Stereo '70 şi este actualizat la cerere sau din oficiu de către oficiile teritoriale, în cadrul lucrărilor de cadastru sporadic sau de cadastru sistematic.
Planul cadastral conţine limitele imobilelor, ale construcţiilor permanente şi numerele cadastrale.
✔️ Limitele imobilelor
✔️ Construcțiile permanente – Clădirile existente, înscrise în cartea funciară, inclusiv locuințe, spații comerciale, hale industriale etc.
✔️ Numerele cadastrale – Identificatorii unici ai imobilelor, așa cum sunt înregistrați în Cartea Funciară
✔️ Reprezentarea drumurilor și infrastructurii – Străzi, căi ferate, zone verzi
Nu, este o diferență mare între cele două tipuri de planuri.
Planul topografic este reprezentarea detaliată, în plan, a unei suprafețe de teren, în sistemul național de coordonate. Acesta cuprinde inclusiv informații referitoare la eventualele diferențe de cote ale terenului și este folosit în principal în scopul proiectării.
Obține acum Extrase din planul cadastral rapid și simplu, direct online. Apasă butonul și începe procesul în câțiva pași simpli!
Extrasul de carte funciară este documentul oficial care oferă informații detaliate despre situația tehnico-juridică a unui imobil, incluzând suprafața, proprietarul, sarcinile și alte aspecte relevante înregistrate în cartea funciară și care nu au fost radiate.
Pentru efectuarea unei tranzacții imobiliare, schimbarea cărții de identitate, construirea/demolarea de construcții, înființarea unei companii, dezbaterea moștenirii, credit ipotecar, sau doar pentru informare, aflarea numelui proprietarului / suprafeței imobilului, etc.
Documentul oficial, recunoscut de toate autoritățile, care atestă situația tehnico-juridică a imobilului tău, inclusiv suprafața, proprietarul, sarcinile și alte informații relevante.
Extrasul de carte funciară este valabil până la următoarea modificare a informațiilor din cartea funciară. Cu toate acestea, majoritatea instituțiilor solicită ca documentul să nu fie mai vechi de 30 zile. Această perioadă este stabilită pentru a asigura că informațiile prezentate reflectă situația actuală a imobilului.
După expirarea celor 30 de zile, este posibil ca informațiile din extras să nu mai fie considerate valide în cadrul unor tranzacții sau procese legale, fiind necesar să obții un nou extras pentru a demonstra situația tehnico-juridică curentă a imobilului.
Cărțile funciare neconvertite în sistemul electronic au termen de soluționare în decurs de 3 zile lucrătoare.
Documentele se vor trimite pe adresa de e-mail cu care veți completa formularul de final.
Comenzile plasate în afara programului de lucru vor fi onorate în dimineața următoarei zile, exceptând sâmbăta și duminica.
Nu ne asumăm răspunderea pentru răspunsurile întârziate sau negațiile oferite de către Birourile de Cadastru și Publicitate Imobiliară, nici pentru conținutul documentelor primite ca răspuns în urma cererilor depuse.
Oricine poate solicita un extras de carte funciară pentru informare. Acest document poate fi cerut de persoane fizice, juridice sau instituții interesate să afle detalii despre un imobil, cum ar fi situația juridică, proprietarii actuali și eventualele sarcini (ipoteci, servituți, etc.). De obicei, acest extras este utilizat în tranzacțiile imobiliare, pentru verificarea titlului de proprietate sau pentru a obține credite bancare.