Pentru comanda unui serviciu de pe site-ul www.cartefunciaraonline.ro trebuie să completați informațiile corecte solicitate prin formularul de comandă. Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. După plasarea comenzii se va emite o confirmare în acest sens pe email-ul dumneavoastră.

Plata se poate realiza online cu cardul (folosind plata securizată oferită de către procesatorul de plăți Netopia Payments) sau prin transfer bancar. Datele completate de dumneavoastră sunt în siguranță, întrucat www.cartefunciaraonline.ro nu are acces la datele dumneavoastră bancare.

Documentele solicitate se livrează online pe adresa de e-mail introdusă de dumneavoastră în formularul de final.
Termenul de livrare este diferit în funcție de tipul documentelor solicitate, acesta fiind specificat pe pagina fiecărui produs.

Suma plătită de dumnevoastră se poate returna în următoarele condiții:
– nu ați primit documentele solicitate în decurs de 30 de zile calendaristice;
– documentele solicitate nu există sau nu se pot obține în regim online.

Suma plătită de dumnevoastră NU se poate returna în următoarele condiții:
– comanda a fost deja procesată la momentul solicitării returului;
– nu ați completat cu datele corecte pentru documentul solicitat;
– cererea solicitată de către dumneavoastră primește respingere din partea Birourilor de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Extrasul de carte funciară pentru informare reprezintă situația cadastral-juridică a imobilelor, la momentul intocmirii acestuia. Acesta conține informații cu privire la suprafața imobilului și descrierea acestuia, la dreptul de proprietate și eventualele sarcini existente asupra imobilului.